Logo

06 90 602 004

485 Ft/perc | TELEMEDIA HOLDING KFT. INFO: 06 1 877 2509

Melyik természeti katasztrófa vagy a csillagjegyed szerint?
Gondolkoztál már azon, hogy miért veszíted el olyan gyakran a türelmedet, és miért önt el oly sokszor érthetetlenül a düh? Nos, ahhoz, hogy megbizonyosodj róla, hogy semmi rendellenes dolog nem történik veled, hadd mutassuk be a hozzád kapcsolódó természeti katasztrófát, mely csillagjegyek szerint változik. Az alábbiakban megtudhatod, hogy miért gurulsz olyan gyakran dühbe.
Tudd meg, kivel vagy leginkább kompatibilis az ágyban!
Csillagjegyünk életünk számos részére hatással bír, beleértve a szexualitásunkat is. Akadnak jegyek, akik sokkal bevállalósabbak az ágyban, míg mások inkább visszahúzódóbbak. Azonban minden egyes csillagjegy számára van egy másik, ami ellenállhatatlan, egy olyan jegy, akiből kiváló partner válik, és ha ők találkoznak, forróbbá válik a levegő. Lássuk, melyik a tiéd!
Ez az elsőszámú személyiségjegyed a csillagjegyed alapján
Minden ember más. Mindenkinek vannak domináns jellemvonásai, és olyanok, amelyek kevésbé erőteljesek. Ugyanakkor mindig van egy-egy olyan személyiségjegy, amely mind közül a legerősebb – ezt hívják elsőszámú személyiségjegynek. Olvass tovább, és ismerd meg, hogy a csillagjegyed alapján melyik a te elsőszámú személyiségjegyed.