Logo

06 90 602 004

485 Ft/perc | TELEMEDIA HOLDING KFT. INFO: 06 1 877 2509

Melyik természeti katasztrófa vagy a csillagjegyed szerint?

Asztrológia - Gondolkoztál már azon, hogy miért veszíted el olyan gyakran a türelmedet, és miért önt el oly sokszor érthetetlenül a düh? Nos, ahhoz, hogy megbizonyosodj róla, hogy semmi rendellenes dolog nem történik veled, hadd mutassuk be a hozzád kapcsolódó természeti katasztrófát, mely csillagjegyek szerint változik. Az alábbiakban megtudhatod, hogy miért gurulsz olyan gyakran dühbe.

Melyik természeti katasztrófa vagy a csillagjegyed szerint?

Kos: Vulkán

A Kos szülött a vulkán kistestvére. Mint ahogy a vulkán is kiszámíthatatlan és bármelyik percben kitörhet, egy Kos viselkedését is nehéz megjósolni, amely gyakran vezethet nagy tombolásokhoz, amikor hirtelen dühbe gurul.

Bika: Földrengés

A Bika jegyében született ember általában megpróbál távol maradni a problémás helyzetektől. Azonban ha elveszíti a türelmét, akkor bizony jobb, ha fejvesztve menekülsz, mert úgy ki fog törni, akár egy földrengés.

Ikrek: Homokvihar

Az Ikrek szülött tényleg valódi hasonlóságot mutat egy homokviharral. Túlságosan gyors ahhoz, hogy korlátozza és ellenőrizze őt bárki, és túlságosan nagy teljesítményt nyújt ahhoz is, hogy valaki megállítsa a pusztítását, hatalmas robbanása miatt.

Rák: Szökőár

A Rák jegyében született ember valóban ártalmatlan, egészen addig, amíg nyugalomban van. Azonban amikor megpróbálsz szórakozni vele, rá fogsz döbbenni, hogy az ereje megegyezik egy szökőár hatalmas erejével, és mindent magával sodor.

Oroszlán: Erdőtűz

Az Oroszlán szülött rendkívül veszélyes, ha mérges. Mivel az Oroszlán szinte soha nem fejezi ki nyíltan a dühét, kitörése egyetlen szempillantás alatt nagyon messzire tud terjedni, akár egy erdőtűz. Továbbá az általa okozott pusztítás annyira gyors és hatalmas, hogy mire rájössz, hogy valami veszélyes történik körülötted, addigra már az egész erdő leégett.

Szűz: Lavina

A Szűz szülött legalább annyira erős, mint egy lavina, függetlenül attól, hogy szándékosan támadtad-e meg az érzelmeit, vagy sem. A Szűz minden akadályt képes legyőzni, amely az útjába áll, ahogy a lavina is. Nem ismer lehetetlent, és ezzel jó, ha mindenki tisztában van, aki a környezetében él.

Mérleg: Trópusi monszun

A Mérleg szülött valójában a trópusi monszun igazi hasonmása. Szinte lehetetlen meghatározni, hogy mit fog tenni abban a pillanatban, amikor dühbe gurul. Nem fogod tudni, hogy hirtelen támad rád, vagy lassan és csendben fog megkínozni, ha szembe szállsz vele.

Skorpió: Zivatar

A Skorpió jegyében született ember tényleg olyan, mint egy hatalmas villámokkal teli zivatar. Ugyanolyan erős és pusztító, mint ez a természeti katasztrófa. A Skorpió ereje szinte legyőzhetetlen, ha támadás éri, és képes bármeddig elmenni. Éppen ezért jobb, ha nem húzol vele újat.

Nyilas: Tornádó

A Nyilas szülött a felszínen nyugodtnak tűnhet, de ha egyszer megsebzed a szívét, akkor hatalmas bajba kerülsz. A Nyilas gyors robbanása ugyanolyan pusztító lehet, akár egy tornádó, ezért azt ajánljuk, hogy mérföldekre menekülj, ha valamiért tombolni kezd.

Bak: Hóvihar

A Bak jegyében született ember általában nagyon kedves. Ugyanakkor semmi mást nem gyűlöl jobban, mint a hűtlenséget, és azt, ha valaki nem őszinte vele. Pontosan ez készteti arra, hogy olyanná váljon, mint egy hatalmas hóvihar, mely a magas hegyek között kel életre.

Vízöntő: Aszteroida

Közismert tény, hogy a Vízöntő szülött általában a saját világában érzi jól magát. Éppen ezért a kitörései egyáltalán nem hétköznapiak, sőt, fogalmazhatnánk úgy is, hogy kifejezetten veszélyes. Bizony, valójában a dühös Vízöntő annyira kiszámíthatatlan, mint egy aszteroida, és hatalmas csapást mér az ellenfelére.

Halak: Árvíz

A Halak jegyében született ember tele van érzelmekkel. Ezért ha úgy érzi, hogy átverik, becsapják, vagy megtámadják őt, akkor úgy viselkedik, mint egy árvíz. Pillanat alatt elmossa a dolgokat, majd otthagyja áldozatát a saját nyomorúságában. Lehet, hogy nem kellene újat húzni vele?


2021. 04. 23.
 

Tudd meg, kivel vagy leginkább kompatibilis az ágyban!
Csillagjegyünk életünk számos részére hatással bír, beleértve a szexualitásunkat is. Akadnak jegyek, akik sokkal bevállalósabbak az ágyban, míg mások inkább visszahúzódóbbak. Azonban minden egyes csillagjegy számára van egy másik, ami ellenállhatatlan, egy olyan jegy, akiből kiváló partner válik, és ha ők találkoznak, forróbbá válik a levegő. Lássuk, melyik a tiéd!
Ez az elsőszámú személyiségjegyed a csillagjegyed alapján
Minden ember más. Mindenkinek vannak domináns jellemvonásai, és olyanok, amelyek kevésbé erőteljesek. Ugyanakkor mindig van egy-egy olyan személyiségjegy, amely mind közül a legerősebb – ezt hívják elsőszámú személyiségjegynek. Olvass tovább, és ismerd meg, hogy a csillagjegyed alapján melyik a te elsőszámú személyiségjegyed.