Logo

06 90 602 004

485 Ft/perc | TELEMEDIA HOLDING KFT. INFO: 06 1 877 2509

Tudd meg, kivel vagy leginkább kompatibilis az ágyban!

Asztrológia - Csillagjegyünk életünk számos részére hatással bír, beleértve a szexualitásunkat is. Akadnak jegyek, akik sokkal bevállalósabbak az ágyban, míg mások inkább visszahúzódóbbak. Azonban minden egyes csillagjegy számára van egy másik, ami ellenállhatatlan, egy olyan jegy, akiből kiváló partner válik, és ha ők találkoznak, forróbbá válik a levegő. Lássuk, melyik a tiéd!

Tudd meg, kivel vagy leginkább kompatibilis az ágyban!

Kos

A Kos egy valódi harcos, így e jegy szülöttei merészek, és tele vannak életörömmel. Szeretnek küzdeni, és hajlamosak az élet minden területét egyfajta csataként felfogni. Vonzónak találják az erőt, és gyakran valamilyen módon próbára teszik potenciális partnerüket. Ha bármiben is felül tudsz múlni egy Kost, az garantálja a szenvedélyt.

Számára ellenállhatatlan – Oroszlán

Legjobb partner – Mérleg

Akikkel a szex felülmúlhatatlan – Rák és Bak

Bika

A Bika csendes és érzéki. Talán túlzottan is higgadtnak tűnhet, pedig élvezi az élet örömeit. Nem kedveli a változatosságot, szereti újra és újra megismételni a dolgokat. Szereti a remek ételeket, a kényelmes környezetet és persze a jó szexet.

Számára ellenállhatatlan – Szűz

Legjobb partner – Skorpió

Akikkel a szex felülmúlhatatlan – Oroszlán és Vízöntő

Ikrek

Az Ikrek szereti a változatosságot, és mindent meg akar tapasztalni. Gyakran randiznak és általában számos párkapcsolatuk van. Minden jegy közül számára a legnehezebb elköteleződni. Allergiás az unalomra, és ritka az olyan partner, aki hosszú időn keresztül képes lekötni a figyelmét. Az ágyban játékos és találékony.

Számára ellenállhatatlan - Mérleg

Legjobb partner - Nyilas

Akikkel a szex felülmúlhatatlan – Szűz és Halak

Rák

A Rák figyelmes és érzelmes jegy. Szeret gondoskodni a partneréről, közben néha a saját igényeit is háttérbe helyezve. Jobb azonban vigyázni! Kiszámíthatatlan temperamentuma van, és ha sarokba szorítva érzi magát, foggal-körömmel harcol azért, hogy kiszabaduljon. Olyan párra van szüksége, aki biztonságot és védelmet biztosít számára. Rengeteg megerősítésre van szüksége, ugyanakkor ő is tud adni, amikor a másik fél igényli.

Számára ellenállhatatlan - Skorpió

Legjobb partner - Bika

Akikkel a szex felülmúlhatatlan – Kos és Mérleg

Oroszlán

Az Oroszlán elbűvölő, és mivel egyben az uralkodás jegye, a társasági életben úgy is viselkedik, mint egy király. Az élet minden területén szereti a drámát, és ez alól a hálószoba sem kivétel. Játékos, remek humorérzékkel bír. Szeret nagyvonalú lenni a partnerével, például elhalmozza őt ajándékokkal.

Számára ellenállhatatlan - Nyilas

Legjobb partner - Vízöntő

Akikkel a szex felülmúlhatatlan – Bika és Skorpió

Szűz

A Szűz jegyűben született személy komoly, és az olyan részletekre is figyelmet fordít, amiket más észre sem vesz. Gyakran nyűgös, és kritikus a partnerével szemben. Ennek ellenére ugyanolyan érzéki, mint a többi Föld elemű jegy. Szereti, ha hasznos dolgokat végezhet, például bármilyen módon a párja segítségére lehet.

Számára ellenállhatatlan - Bak

Legjobb partner - Halak

Akikkel a szex felülmúlhatatlan – Ikrek és Nyilas

Mérleg

A Mérleg méltóságteljes és udvarias, mindennél többre értékeli a jólneveltséget és a helyes szokásokat. Az ő szemében létezik az udvarlásnak és a romantikázásnak is egy helyes módja, és ennek betartása igen fontos számára. Bár a lehetséges konfliktusok miatt néha fél megosztani gondolatait és véleményét a párjával, kifejezetten intelligens, és jól megérti a partnerét.

Számára ellenállhatatlan - Vízöntő

Legjobb partner - Kos

Akikkel a szex felülmúlhatatlan – Rák és Bak

Skorpió

A Skorpió személyisége mély és rejtélyes. Őt emlegetik a legkapósabb csillagjegyként, pedig a valóságban addig vár a fizikai intimitással, amíg nem érzi azt, hogy hosszú távon is együtt szeretne lenni a partnerével. Mély kötődést alakít ki a párjával, amit a szexualitás csak tovább erősít. Általában egy életre választ magának párt.

Számára ellenállhatatlan - Halak

Legjobb partner - Bika

Akikkel a szex felülmúlhatatlan – Oroszlán és Vízöntő

Nyilas

A Nyilas szereti a szórakozást és a kalandokat. Fontos számára a személyes szabadsága, ezért többnyire kerüli a letelepedést. Remek humorérzékkel bír, emellett még optimista is. Rossz szokása, hogy a legalkalmatlanabb időpontokban kezd el prédikálni. Szeret új dolgokat kipróbálni a hálószobában és az élet más területein is.

Számára ellenállhatatlan - Kos

Legjobb partner - Ikrek

Akikkel a szex felülmúlhatatlan – Szűz és Halak

Bak

A Bak komoly és szorgalmas, olyannyira, hogy gyakran nem hagy elegendő időt az élvezeteknek. Amikor viszont mégis, éppen olyan érzéki, mint bármely Föld elemű jegy. Egy Bak kicsi eséllyel fog csakis a szerelem miatt megházasodni, ugyanis érzékeny a kapcsolatait érintő társadalmi normákra. Szerelmét hasznos és praktikus tanácsok adásával, valamint a segítsége felajánlásával mutatja ki.

Számára ellenállhatatlan - Bika

Legjobb partner - Rák

Akikkel a szex felülmúlhatatlan – Kos és Bak

Vízöntő

A Vízöntő egyedi és kissé makacs személyiség, aki szeret okosabbnak lenni másoknál, és igényli a függetlenséget. Ez gyakran elbátortalanítja azokat, akik beleszerettek, a Vízöntő ugyanis majdhogynem egy antropológiai tanulmánynak tekinti őket. Nem vonzódik olyan személy iránt, aki nincs rá intellektuális hatással. Hosszú idő kell neki, hogy elkötelezze magát egy kapcsolatban, de ha ez kialakul, hűséges és megbízható partnerré válik.

Számára ellenállhatatlan - Ikrek

Legjobb partner - Oroszlán

Akikkel a szex felülmúlhatatlan – Bika és Skorpió

Halak

Kedves és éteri személyiségéből kifolyólag, a Halak jegy finom és érzékeny partner. Élénk fantáziáját a hálószobában is örömmel beveti. Fogékony a partnere igényeire, szeretne neki örömet okozni, ezért néha a saját igényeit is félredobja. Legtöbbjük remek készséggel érez rá a másik fél szükségleteire.

Számára ellenállhatatlan - Rák

Legjobb partner - Szűz

Akikkel a szex felülmúlhatatlan – Ikrek és Nyilas


2021. 04. 23.
 

Melyik természeti katasztrófa vagy a csillagjegyed szerint?
Gondolkoztál már azon, hogy miért veszíted el olyan gyakran a türelmedet, és miért önt el oly sokszor érthetetlenül a düh? Nos, ahhoz, hogy megbizonyosodj róla, hogy semmi rendellenes dolog nem történik veled, hadd mutassuk be a hozzád kapcsolódó természeti katasztrófát, mely csillagjegyek szerint változik. Az alábbiakban megtudhatod, hogy miért gurulsz olyan gyakran dühbe.
Ez az elsőszámú személyiségjegyed a csillagjegyed alapján
Minden ember más. Mindenkinek vannak domináns jellemvonásai, és olyanok, amelyek kevésbé erőteljesek. Ugyanakkor mindig van egy-egy olyan személyiségjegy, amely mind közül a legerősebb – ezt hívják elsőszámú személyiségjegynek. Olvass tovább, és ismerd meg, hogy a csillagjegyed alapján melyik a te elsőszámú személyiségjegyed.