Logo

06 90 602 004

485 Ft/perc | TELEMEDIA HOLDING KFT. INFO: 06 1 877 2509

Ez az elsőszámú személyiségjegyed a csillagjegyed alapján

Asztrológia - Minden ember más. Mindenkinek vannak domináns jellemvonásai, és olyanok, amelyek kevésbé erőteljesek. Ugyanakkor mindig van egy-egy olyan személyiségjegy, amely mind közül a legerősebb – ezt hívják elsőszámú személyiségjegynek. Olvass tovább, és ismerd meg, hogy a csillagjegyed alapján melyik a te elsőszámú személyiségjegyed.

Ez az elsőszámú személyiségjegyed a csillagjegyed alapján

Kos – Pozitivitás

Szinte minden helyzetben képes megtalálni a jót. Rendkívül erős jegy, aki ismert arról a tulajdonságáról, hogy mosollyal az arcán birkózik meg a legnagyobb akadályokkal is az életben. Hatalmas optimizmusával másokat is arra ösztönöz, hogy ne álljanak meg, hanem elszántan, kitartóan haladjanak a céljaik felé vezető úton. Meglehetősen szeszélyes, de könnyen és gyorsan bocsát meg, mert tudja, hogy az élet túlságosan rövid ahhoz, hogy a negatívumokra összpontosítsunk.

Bika – Együttérzés

Egy Bika jegyűnek bármikor kiöntheted a szívedet, és biztos lehetsz benne, hogy jelentőségteljes tanácsokat, értelmes, bátorító szavakat és vigasztalást kapsz cserébe. Mindennél többre tartja a családot, így soha nem rest kimutatni a szeretetét és támogatni a környezetét, akár saját maga kárára is. Örökölt képessége, hogy megérti az emberek fájdalmát, és kedvességet tanúsít, amikor a legnagyobb szükség van rá, olyan hatalmas, hogy képes a negatív helyzeteket is jobbá tenni.

Ikrek – Intellektus

Nem titok, hogy az Ikrek jegy szülöttei rendkívül okosak. Könnyen sajátítanak el új készségeket és a lehető leggyorsabban a környezete hasznára is fordítják azokat. Bár a tudást szomjazó személyiségük zavarba is hozhatna másokat, barátságos és nyitott természetük által mindenki egyenlően intelligensnek érzi magát a társaságukban.

Rák – Segítőkészség

Kevés dolog teszi olyan boldoggá a Rák jegyűt, mint az, ha szebbé teheti valakinek a napját. Minden erőfeszítést megtesz annak érdekében, hogy támogasson másokat, de közben egyáltalán dicsekszik el ezzel. Mindenképpen érdemes kifejezni a hálánkat és köszönetet mondani neki, különben úgy érezheti, hogy nem értékeljük eléggé a belénk fektetett energiáját, idejét és segítségét.

Oroszlán – Belső erő

Az Oroszlán valójában a zúgó tengerben mozdulatlanul álló, békés horgony. Túléli a legzordabb időjárást, az olyan helyzeteket is, amely mások számára akár pusztító lehet, bár ez senki számára nem meglepő. A szívós Oroszlán mindenkor rendíthetetlen, könnyen veszi a nehézségeket és vezetőként is képes fenntartani a tekintélyét, még akkor is, ha bátor védelmezőként kell helyt állnia.

Szűz – Gondoskodás

Ezt a szeretetteljes jegyet a gondoskodó, segítő szerepek vonzzák leginkább. Egy Szűz szülött soha nem fog hátat fordítani valakinek, akinek szüksége van rá. Legyen az beteg, szegény, gyászoló, haldokló, a Szűz mindent megtesz annak érdekében, hogy ezek az emberek érezzék, hogy törődnek velük és szeretik őket. Számára a legfontosabb, hogy az érintett szeretve érezze magát.

Mérleg – Önfejlesztés

A Mérleg szülött folyton azon töri a fejét, hogyan válhatna saját maga még jobb változatává, és nem fél a kemény munkától, hogy elérje a célját. Legyen szó a gondolatai, reakciói és érzései elemzéséről, vagy az egészséges táplálkozás és a rendszeres testmozgás iránti elkötelezettségről, Nem rest kimondani a hibáit, és ha kell, egy életen át dolgozni azokon.

Skorpió – Kreativitás

A ravasz Skorpió szinte bármit képes műalkotássá alakítani. A kreativitása nem ismer határokat, még akkor is, ha kevés pénzből dolgozik – akár a hulladékból is képes valami gyönyörűt alkotni létrehozni. Újító jellemének köszönhetően könnyen elhelyezkedhet az akár a lakberendezés piacán is, de akár saját vállalkozást is indíthat.

Nyilas – Nyitottság

A Nyilas egyedi tulajdonsága az, hogy mindig a legésszerűbb magyarázatot keresi egy-egy helyzetet illetően, és gyors előítéletek nélkül képes feldolgozni a kapott információt. Ez a bölcsesség hozzásegíti ahhoz, hogy több szemszögből lásson egy problémát, és különböző megoldásokat találjon rá.

Bak – Összpontosítás

A Bak intenzív természetéből adódóan minden erejét a kitűzött cél elérésére fordítja. Ha valamit el akar érni, akkor nem ismer lehetetlent. Páratlan összpontosítása, lézerfókusza, elszántsága és határozottsága elhiteti egyedülálló a 12 csillagjegy között. Ez pedig elhiteti velünk, hogy valóban mindent elérhet, amit szeretne. Nekünk csak arra kell ügyelnünk, hogy ne álljunk az útjában, mert ha egyszer elindul, semmi sem állíthatja meg.

Vízöntő – Odafigyelés

A Vízöntő jegy szülöttje egy természetes törődő jellemmel rendelkezik. Rendkívül fontosnak tartja, hogy a jobbá tegye a világot. Ösztönösen tudja, mire van szüksége az állatoknak és a növényeknek ahhoz, hogy a legjobb formájukat hozzák. Táplálja a természetet és segít neki felgyógyulni az ember okozta sérülésekből.

Halak – Jó hallgatóság

A Halak szülött csodálatosan kommunikál, és egyben remek hallgatóság. Könnyen fejezi ki az érzéseit és szívesen hallgatja meg mások búját-baját. Ez az empatikus jegy soha nem fog közbe szólni, vagy megszakítani, és bizton számíthatsz rá, ha úgy érzed, hogy valakinek kiöntenéd a lelkedet.


2021. 04. 23.
 

Melyik természeti katasztrófa vagy a csillagjegyed szerint?
Gondolkoztál már azon, hogy miért veszíted el olyan gyakran a türelmedet, és miért önt el oly sokszor érthetetlenül a düh? Nos, ahhoz, hogy megbizonyosodj róla, hogy semmi rendellenes dolog nem történik veled, hadd mutassuk be a hozzád kapcsolódó természeti katasztrófát, mely csillagjegyek szerint változik. Az alábbiakban megtudhatod, hogy miért gurulsz olyan gyakran dühbe.
Tudd meg, kivel vagy leginkább kompatibilis az ágyban!
Csillagjegyünk életünk számos részére hatással bír, beleértve a szexualitásunkat is. Akadnak jegyek, akik sokkal bevállalósabbak az ágyban, míg mások inkább visszahúzódóbbak. Azonban minden egyes csillagjegy számára van egy másik, ami ellenállhatatlan, egy olyan jegy, akiből kiváló partner válik, és ha ők találkoznak, forróbbá válik a levegő. Lássuk, melyik a tiéd!